Tennis

Rob Grootjans verzorgt de trainingen bij LTV Stein. 

Hij geeft op een vakkundige wijze les aan jong en oud. 

Even voorstellen ….

De nieuwe tennistrainer van tennisclub LTV Stein hier! Laat ik mijzelf kort introduceren.

Mijn naam is Rob Grootjans (21 jaar) en ik ben woonachtig in Voerendaal. Mijn passie voor tennis is daar al vroeg op mijn 7e leeftijd begonnen. Tot op heden ben ik ook persoonlijk nog steeds dagelijks actief op de tennisbaan op verschillende parken en geef ik daarbij momenteel 30 uur per week tennisles. Inmiddels geef ik al meer dan 3 jaar les van basisschooljeugd tot nationale talenten onder 18 en volwassenen. Ook begeleid ik topsporters, zo ook een voormalig top 400 speelster in het vrouwenspel.

Met deze ervaringen hoop ik veel verschillende doelgroepen met verschillende wensen te motiveren.

Maar ook te genieten van deze tennissport, plezier te laten beleven op de baan, leerlingen samen te brengen en het tennisspel te verbeteren in een gezellige sfeer. Prestatief, recreatief, technisch, tactisch, mentaal en/of fysiek. Groepslessen en privélessen.

Voor clubleden organiseer ik samen met andere trainers zo nu en dan ook tennisactiviteiten als clinics, open dagen, schooltennis, toernooien en sportdagen waar veel clubleden gezellig bij elkaar kunnen komen.

Het belooft weer een mooi seizoen te worden met veel tennisactiviteiten, vrijtennis, tennistrainingen, competitie en toernooiwedstrijden met een gezellig drankje op de club! Hoop jullie snel op de vereniging te ontmoeten!

Rob Grootjans
Grootjans Tennis Academy

T: +31 6 12567732

E: [email protected]