Trainingen

Ralph Ubachs verzorgt de trainingen bij LTV Stein op woensdagen. 

Hij geeft op een vakkundige wijze les aan jong en oud en tevens verzorgt hij op aanvraag ludieke wijze tennisclinics voor verenigingen en bedrijven. 

Even voorstellen ….

Ralph Ubachs is geen onbekende speler en trainer binnen de tenniswereld. Al sinds zijn 18e levensjaar verzorgt Ralph fulltime tennislessen. Vol passie en met veel energie geeft hij dagelijks tennisles aan iedereen die op een verantwoorde wijze wenst te leren tennissen.  

Als tennistrainer is hij in het bezit van een A en B trainerslicentie en meerdere certificaten ter uitbreiding van zijn kennis en ervaring als trainer. Hij verzorgt zowel lessen voor beginners als gevorderden. Daarnaast is hij ook actief binnen vele projecten zoals schooltennis, maak kennis met tennis en het geven van diverse clinics.

Verder werkt hij veel samen met andere trainers om meer te kunnen bieden voor alle tennissers. Hierbij moet onder andere worden gedacht aan uitwisselingen en trainingsweken.

Inmiddels verzorgt hij tennislessen bij 4 tennisverenigingen in Zuid-Limburg. 

Zijn motto is : ‘Blijf vooral tennissen en ben niet bang om een keer een tennisles te volgen!”. Ralph beoefent de tennissport al meer dan 30 jaar en speelt in meerdere competities, waaronder op zaterdag overgangsklasse en op de zondag hoofdklasse.  

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Ralph Ubachs.

Telefoon: 06 4618 3210

Email:  [email protected]