De Club

De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor de leden van LTV Stein. Het maakt het leven  gemakkelijker door vanaf je telefoon een baan af te hangen of een tennismaatje te vinden. Daarnaast heb je toegang tot al je (persoonlijke) tennisinformatie, zoals uitslagen en standen van competities en toernooien. Alles vanuit één plek en altijd en overal toegankelijk. Voor LTV Stein is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast clubnieuws en evenementen, via pushberichten te communiceren met jullie.

Je kunt de app op de volgende plekken downloaden:

    

Zorg dat je altijd de laatst beschikbare versie van de ClubApp gebruikt.
Indien jouw App niet automatisch wordt geupdate kun je het gemakkelijkst de ClubApp verwijderen en opnieuw downloaden.

De ClubApp heb je nodig om banen te kunnen reserveren en ook op het park als je langer wilt doorspelen dan de tijd die je van thuis af kon reserveren.

Eerste keer de clubapp gebruiken

De eerste keer dat je de clubapp gaat gebruiken moet je een nieuw wachtwoord aanmaken tenzij je dat al gedaan hebt bij het inloggen op deze website. Bij onze website en de ClubApp log je in met dezelfde KNLTB-nummer / wachtwoord combinatie.
Zoek eerst LTV Stein op en volg daarna de instructies!

Hier kom je binnen

Op het eerste scherm (na inloggen) in het tabblad 'Club', zijn te vinden:

 • De menubalk, bij Apple-iOS staat de balk onderin, bij Android bovenaan het scherm.
 • Het weerbericht voor vandaag, daar is niets aan te veranderen 😂.
 • Clubnieuws, (de laatste 5 berichten, maar je kunt ook verder terugkijken met de 'Al het Clubnieuws'-knop). Belangrijke last minute berichten worden ook als "Push Berichten" gestuurd! Zet dat dus niet uit in je voorkeuren.
 • Zoek leden, waarin je iedereen (behalve jezelf) kunt terugvinden met pasfoto. Een stukje van de naam intikken en op 'Zoek' tappen. Je krijgt dan de foto's en namen van de leden te zien. Als je op een van de leden tapt, kun je direct bellen of mailen met je smart-phone. Als het betreffende lid 'Speelmaatje' zelf heeft geactiveerd, zie je haar/zijn voorkeuren vermeld en kun je desgewenst direct afspreken.
 • Club agenda, (de eerste 5 evenementen, maar je je kunt ook verder vooruit kijken met de 'Gehele Club Agenda'-knop.
  Bij het aanklikken van een agenda item krijg je extra informatie te zien, zoals de organisator, maar ook een omschrijving met eventuele bijlage. Daarnaast is het bij het sterretje rechts bovenin mogelijk om het agenda item tot Favoriet te maken. Favoriete agenda items komen in je persoonlijke agenda. Daarnaast beschikt de club agenda over tabbladen afhankelijk van de Labels die aan jou zijn toegekend, zo heb je snel een overzicht welke items er voor jou als jeugd of als senior lid van belang zijn.
 • Contact, als je daarop klikt kun je direct met één tap bellen of mailen naar alle bestuursleden of andere vrijwilligers die volgens het organisatieschema in een van de commissies zitten. De functies worden bij de naam vermeld zodat je kunt zien wie je waarover kunt aanspreken.
 • Clubsponsors, met de links naar de websites van de bedrijven die onze club ondersteunen.
 • Dienstenplanner, waar je direct alle vrijwilligers kunt zien die vandaag verenigingsdiensten doen, maar ook kunt kijken wie er morgen of overmorgen bardienst heeft, of terug kunt vinden wie je kunt bellen als je gisterenavond je leesbril op de bar hebt laten liggen. Je kunt ook per maand door deze dienstenplanner bladeren, en zelf jezelf aanmelden voor diensten die nog niet ingevuld zijn.

Als tweede staat het tabblad 'Mijn Profiel'

Daar kun je bij instellingen je e-mail-adres en (mobiel) telefoonnummer aanpassen als dat nodig is en ook verdere voorkeuren opgeven, dit wordt direct verwerkt in de clubadministratie van je vereniging.

Als je eenmaal competitie hebt gespeeld zie je hier ook de uitslagen en het programma van de teams waarvoor je bent uitgekomen. Ook kun je hier jouw toernooiuitslagen terugvinden.
Je kunt voor spelers en toernooien voorkeuren opgeven, als je die wilt volgen.

Om je persoonlijke agenda te vullen met evenementen waaraan je mee wilt doen kun je bij de gewenste clubevenementen op de ster klikken.

Het tabblad 'Afhangen'

Je kunt met de ClubApp online afhangen! Klik op Baan afhangen, of op de tennisbal. Kies je medespeler(s) en een dag. Hierna gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn. Kies een passend moment en bevestig de afhang actie. Voor een uitgebreidere uitleg klik hier!

Het tabblad 'Maatjes' kun je gebruiken om zelf in te stellen op welke tijden en met welke personen je graag zou willen en kunnen tennissen.
Ook kun je daar terugvinden wie uit de club nu (op het moment dat je kijkt) een 'maatje' zoekt (volgens zijn/haar ingestelde voorkeuren) en welke leden voor morgen een maatje zoeken.
Dit maakt het eenvoudiger om met andere clubleden af te spreken om te gaan tennissen.

Maatjes

 • Gevonden worden
  Met maatjes kunnen leden binnen uw vereniging elkaar vinden en verbinden. Een lid zal eerst voor zichzelf via het apponderdeel maatjes aan moeten geven hoelang hij beschikbaar is als maatje, vervolgens kan het lid zijn voorkeuren aangeven op basis van leeftijd, speelsterkte, wanneer beschikbaar en geslacht. Vervolgens via de tab ‘over jou’ is het mogelijk vrije tekst te plaatsen. 
 • Maatje zoeken
  Direct op basis van de voorkeuren worden maatjes door jouw als lid benaderd. Door een maatje aan te klikken kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar je maatje van keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen wat je stuurt en daarbij ook jouw telefoonnummer en e-mailadres, het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren.
 • Favoriet maken
  Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken, druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien.

Instellingen

Via het onderdeel Meer - App instellingen kun je als gebruiker zelf aangeven hoe snel en wanneer je een herinnering op de telefoon wilt ontvangen voor een bepaald onderdeel. 

 • Nieuws
  Via deze optie krijg je een notificatie voor berichten die als push-bericht door LTV Stein worden gedeeld (dat zijn alleen eventuele last-minute-mededelingen).
 • Afhang herinnering 
  Heb je afgehangen via de ClubApp? Dan ontvang je hiervan een X minuten/uren/dagen nog een herinnering.
 • Club agenda events 
  Een herinnering van alle evenementen/items die in de Club agenda staan, wel zo leuk als je actief betrokken bent bij de vereniging. Zo vergeet je de ALV nooit meer.
 • Mijn agenda events
  Via deze optie krijg je alleen een herinnering van de Club agenda items die je tot favoriet hebt gemaakt. Dus alleen die dingen die er voor jou toe doen.
 • Mijn diensten
  Via deze optie krijg je een extra herinnering voor jouw verenigingsdiensten.