De Club

Lawn Tennis Vereniging Stein (LTV Stein) is al sinds 1970 een vereniging die al haar leden de mogelijkheid wil bieden om onder plezierige omstandigheden te tennissen. Een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, voor recreanten en wedstrijdspelers.

Ons park beschikt over 6 verlichte tennisbanen en een fraai paviljoen welke in 2015 is gerenoveerd en beschikt over alle facilitaire voorzieningen. Het terras is centraal gelegen en biedt uitzicht over alle banen. Vanaf 1 april 2014 is de LTV Stein geprivatiseerd en is de rechtspositie verankerd in een erfpachtconstructie voor 20 jaren.

Onze vereniging telt momenteel 135 leden. Gedurende het hele jaar vinden er veel activiteiten plaats waaronder gezelligheidstoernooien, interne laddercompetitie en een racket mix avond. En wat meer competitief maar niet minder gezellig een 17+ toernooi met meer dan 100 deelnemers en een open toernooi met jaarlijks ca. 200 deelnemers van binnen en buiten de regio.

De belangstelling voor competitie spelen is groot. Maar liefst 8 teams spelen competitie op de zaterdag, 2 teams spelen op vrijdagavond en 1 mixteam speelt op zondag. LTV-Stein is voortdurend op zoek naar nieuwe leden die competitie zouden willen spelen.