Vrij tennissen

In deze Corona crisistijd staat de wereld op z'n kop. Gelukkig mogen we buiten tennissen maar alleen onder strikte voorwaarden. Eén daarvan is de verplichting om vóóraf een baan te reserveren. Maar hoe werkt dat dan bij LTV Stein?

Als lid van LTV Stein kun je gratis gebruik maken van de KNLTB ClubApp op je smartphone. Asl je de app nog niet hebt, installeer deze dan eerst. Je kunt de app op de volgende plekken downloaden:

    

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze app, klik dan hier!

Een baan reserveren:

1: Open de KNLTB ClubApp

2: Klik op het twee icoon onderaan het scherm "Spelen".

3: Je ziet vervolgens 2 tabbladen: Wedstrijden en Baan reserveren. Klik op het tabblad baan reserveren. Je ziet dan het volgende:

4: In eerste instantie zie je de banen en de reserveringen van vandaag. Mocht je op een andere dag een baan willen reserveren, klik dan op het agenda icoontje rechtsboven en kies de gewenste dag.

5: De groene tijdsvakken zijn beschikbaar. Als een tijdvak voorzien is van een tennisbal, is de baan op dat tijdstip al door iemand gereserveerd. Is jou gewenste tijdstip beschikbaar, klik dan op het groene plusteken van dat tijdsvak. Het volgende scherm wordt dan geopend:

6: Door op het zwarte plusteken te klikken kun je een speler toevoegen. Via zoeken kun je je medespeler zoeken:

7: Selecteer de speler en klik dan op de knop "Speler toevoegen".

8: Vervolgens keer je terug naar het vorige scherm. Klik vervolgens op de knop "Reserveren" en je reservering is gemaakt. 

De reservering is vervolgens te zien op het startscherm van de app. Zowel jij als je medespeler(s) ontvangen per e-mail een bevestiging van de reservering. 

Veel tennisplezier!