De Club

Elk spelend lid van de vereniging (uitzondering Jeugdleden en eerstejaars seniorleden) moet een aantal bardiensten vervullen, afhankelijk van het type lidmaatschap. Voor de meeste leden geldt 3 bardiensten.

Je kunt zelf heel eenvoudig, op meerdere manieren, diensten inplannen. De tijdstippen waarop je die vervult kan je zelf uitkiezen.

Er zijn 2 manieren om te plannen Via de ClubApp (uitleg hier)

Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club -> Dienstenplanner zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.

Via de Clubsite

Via de website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd via 'Mijn Club' kan je naar de Dienstenplanning gaan. Naast jouw eigen toegewezen diensten kan je ook onderscheid maken tussen de open of alle diensten. Als je achter een open dienst op het kalender icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld.

Inloopavond

Naast het online reserveren wordt nog een inloopavond in de kantine georganiseerd. Er zijn dan mensen van de kantinecommissie aanwezig om je wensen te registreren. Via de nieuwsbrief wordt de datum van de inloopavond bekend gemaakt.

Herinnering

Vóór aanvang van de kantinedienst krijg je twee herinneringen via e-mail. 1 week voor aanvang en 1 dag voor aanvang van de bardienst.

De dreigementen

Tja....... leuk is het niet, maar we moeten het er toch over hebben. Je kunt je bardiensten afkopen voor € 75,- door een mail te sturen naar [email protected]. LET OP: ook afkopers van vorig seizoen moeten opnieuw aangeven dat ze willen afkopen. Kom je niet opdagen, dan kost je dat € 25,-. Dus eigenlijk kun je beter die kantinediensten draaien. De kosten voor afkoop of het niet komen opdagen kun je immers beter besteden aan de andere kant van de bar…

IVA-certificaat voor de bardienst 

Volgens de Drank- en Horecawet zijn wij als vereniging verplicht iemand achter de bar te hebben staan, die in het bezit is van een IVA-certificaat. IVA staat voor Instructie Verantwoord Alcohol schenken. Het certificaat is voor iedereen die een bardienst gaat draaien verplicht. De cursus is online te volgen. Het kost maar een half uurtje tijd. Het wordt afgesloten met een korte toets. Het stelt niet veel voor maar is belangrijk omdat wij als vereniging regelmatig controle krijgen van de gemeente op het naleven van de alcoholregels: geen drank aan jongeren onder de 25 jaar verkopen zonder naar een legitimatie te vragen. Ga naar deze website voor de cursus.