De Open Steinse mag zich de laatste jaren verheugen op sponsors die iets extra's willen doen voor dit mooie toernooi. Het liefst doen ze dat in de vorm van een dienst. Zo verzorgen de volgende sponsors al jaren activiteiten rondom ons toernooi.

Jack Klinkers, van kwaliteit schildersbedrijf Klinkers, zorgt met zijn betere helft Jolien voor de aankleding van het park en vooral voor de personele aanwezigheid.

CrombagOehlen advocaten levert kwalitatief goede rechtsbijstand met een persoonlijke benadering

Een scherpe blik is belangrijk voor scheidsrechters maar ook voor de sporter. De beste kijk op oogzorg vindt u daarom bij Haan Optiek in het nieuwe winkelcentum in Stein. Even scherp als  Rob's Racket Service; Žťn van de weinige Nederlandse bespanners op Grand Slam toernooien zoals Wimbledon.

Beiden sponsoren de scheidsrechters op de finaledag.

Buskens AssurantiŽn van onze Tom sponsort sinds dit jaar ook de Open Steinse. We zijn dus verzekerd van mooi weer, geen blessures, lekker eten en veel gezelligheid. Maar uiteraard ook uw specialist voor de serieuze verzekeringen ....

Natuurlijk zoals elk jaar de smikkelcatering van Keurslager Gaston Eidams die ons op de finaledag gaat verwennen.

Paul Dassen van DAS'Aluminium en DassenBouw verzorgt als hoofdsponsor het buffet tijdens de finaledag.

RayMotions EnergieCoaching weet alles van energie en energiesystemen en verzorgt (nu achter de schermen) de website en de links naar de diverse wedstrijdpagina's. Bovendien sponsort RayMotions elk jaar een Goed Doel in het kader van social responsibility.

Bloemist de Koning uit Stein maakt het mogelijk dat ons park fris is aangekleed met bloemen en planten ...

Lindeboom met VOS drankenhandel van Roy Pollux sponsort elk jaar de bar. Service van de zaak!!

 

en natuurlijk onze hoofdsponsors

via de hoofdsite kunt u naar alle sponsors die een website hebben doorklikken