PSSTTT !!!!

We zijn al stiekem begonnen met de voorbereidingen hoor ...!

Nog niemand zeggen h!

 Paul en Jos Dassen en

de wedstrijdleiding Open Steinse  

Casper, Jos, Frank, Armand, Tom en Ralf

 

 

DAGBOEK

Iets geks of leuks te melden of een "wist-u-datje"? Geef het door via ons bekende mailadres en wij publiceren het hier (ook al vr het toernooi).

Wist u dat ....?

- nee

 

 

het goede doel ...

Ook dit jaar proberen we er weer iets bijzonders van te maken met als target een mooi bedrag op te halen voor een erg Goed Doel. Geen gravel schilderij dit jaar (ahhhhh ...) maar we zijn in onderhandeling over een bijzonder event tijdens het finaleweekend: een combi van Kunst en Sport!

AVG  2018

In het kader van de nieuwe AVG wetgeving 2018 inzake gegevensbescherming en privacy, mag u uiteraard van de Open Steinse verwachten dat we hiermee zorgvudig omgaan. Wij doen verslag van het toernooi middels deze website, email en foto's. Mocht u  bezwaar hebben tegen het vermelden van uw naam (anders dan in de wedstrijdschema's) of publiceren van uw foto, laat ons dat gewoon vooraf weten. Dank u wel!

mid summer teaser

Op de vrijdag van de Open Steinse twee bijzondere optredens. We hebben And're Hazes, die een feestje gaat bouwen .... nou daar hebben we het nog lang over.

En .... DoeMeDieMaar, een geweldige band (foto) die alle klassiekers van de Nederpop vertolkt. Dit wordt een waanzinnig leuke avond!!!

Hou die vrijdag nu al vrij ...!!!!