Finales gespeeld!!!!

De finales zijn gespeeld, de bonnen van Rob's Racket Service zijn verdeeld en we gaan ons weer voorbereiden op editie 2019. Het was een geweldig toernooi met sportieve deelnemers. Wij hebben genoten!!.

Klik in de balk door naar toernooi.nl om de uitslagen te zien.

 

 Paul en José Dassen en

de wedstrijdleiding Open Steinse  

Casper, José, Frank, Armand, Tom en Ralf

 

DAGBOEK

Wist u dat ....?

- Na regen komt Sonnenschein ....

- Wij graag horen hoe we het toernooi nog beter kunnen maken? Mailnaar: os@ltvstein.nl

- U week 33 van 2019 alvast kunt blokken in de agenda. Gaat gewoon weer door!

FOTO VAN DE DAG

Voor het geval je dat nog niet wist ....

 

 

Rafa van Mylène .....

Tussenstand is €400,- voor het goede doel! Maar je kunt nog bieden tot maandagavond 22.00h (zie Facebook). Stuur een mail met naam en bod naar os@ltvstein.nl

 

Roger krijgt gezelschap ...

In ons finaleweekend gaat Mylène Cremers live schilderen op de Open Steinse. In de stijl van haar weergaloze Roger gaat ze in twee dagen een Rafa maken. En .... wel kunnen Roger ook bewonderen, maar die zal niet te koop zijn (hoewel ....), Echterrrr .... Rafa wordt voor de hoogste bieder. Opbrengst gaat naar het Goede Doel: kinderdagverblijf 't Steyntje op een steenworp afstand van LTV Stein ... Beter kan het echt niet terecht komen.

Mylène is als tennisster bekend bij velen, maar klik op deze link om (nog) meer van haar te ontdekken.

AVG  2018

Tijdens het toernooi worden er op het terrein foto’s (en/of video’s) gemaakt die gebruikt kunnen worden voor de promotie van ons tennistoernooi. Door in te schrijven voor het toernooi verklaart u zich hiermee bekend te zijn. Mocht u  hier bezwaar tegen hebben laat ons dat gewoon vooraf weten. Dank u wel!

It was a hot friday night

Op de vrijdag van de Open Steinse hadden we twee bijzondere optredens. We hadden And're Hazes, die een knal van een feestje ging bouwen .... nou daar gaan we het nog lang over hebben.

En .... DoeMeDieMaar, een geweldige band (foto) die alle klassiekers van de Nederpop vertolkte. Dit werd dus een waanzinnig leuke avond!!!

Hou volgend jaar de vrijdag maar al vrij ...!!!!