Start Laddercompetitie

30 april 2022


Vanaf 1 mei 2022 start de laddercompetitie weer!

De Laddercompetitie is niet alleen een mooie manier om jezelf sportief te meten met anderen, maar ook een uitstekende manier om beter te gaan tennissen, nieuwe leden te leren kennen en tennismaatjes te vinden! Een interne en informele competitie GRATIS voor alle leden van LTV Stein. 

Hoe werkt het?

Alle deelnemers worden op een ladder geplaatst. Vervolgens word je door het systeem elke 2 weken gekoppeld aan een andere deelnemer op de ladder. Hierbij wordt rekening gehouden met je niveau. Je hebt vervolgens 2 weken de tijd om samen met je tegenstander een datum te prikken en de wedstrijd te spelen bij LTV Stein. De wedstrijd duurt zo lang als de afhang-tijd via het digitale afhangbord. Alle games worden doorgeteld en de uitslag kan achteraf online worden geregistreerd via de app of website. De uitslagen hebben invloed op jouw positie op de ladder. Als je bijvoorbeeld wint van een deelnemer hoger op de ladder, dan wisselen jullie van plaats en klim je omhoog.

Als het een keer niet uitkomt om te spelen, kun je altijd een ronde overslaan. Je kunt je aanmelden via onderstaande link:

https://sportconnexions.com/nl/tennisladder/ltvstein-tennis/10134/

LTV Stein gaat met 2 ladders starten:

Enkel: https://sportconnexions.com/nl/tennisladder/ltvstein-tennis/10134/

Dubbel: https://sportconnexions.com/nl/tennisladder/ltvstein-tennis-dubbel/10136/   

Aanmelden kan via de website van Sportconnexxions (zie bovenstaande link) of via de gratis “Clubladder” App. Vervolgens geef je je beschikbaarheden door en kun je gaan beginnen. Je krijgt automatisch bericht van Sportconnexxions over je eerste tegenstander. Je kunt op elk moment instappen en je kunt je ook op elk moment afmelden.

Ook bij het spelen van deze ladderwedstrijden blijven de regels voor het reserveren van een baan gelden, en kun je in ieder geval 75 minuten tennissen per single en 90 minuten voor de dubbel. Daarna kan het zijn dat iemand anders jouw baan heeft gereserveerd. 

Wij wensen je veel en sportief tennisplezier toe. 

 

Met sportieve groet,

De activiteitencommissie

Nieuwscategorieën Activiteitencommissie